Persondatapolitik

Beskyttelse af dine persondata har højeste prioritet hos os. Vi overholder gældende lovgivning på persondataområdet, for at du sikkert kan besøge og handle på vores hjemmeside. Her kan du se hvordan vi indsamler, behandler, opbevarer, overlader, videregiver og sletter personoplysninger.

1. Virksomheden og kontaktdetaljer

Simplyshirts ApS, CVR: 28979037 er ansvarlig for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger.
Simplyshirts ApS er den virksomhed som ejer og driver Simplyshirts.dk – derfor vil
Simplyshirts ApS i det følgende blive refereret til som ”Simply Shirts”.
Du kan kontakte os her: Simply Shirts, Skarrildvej 8, 2770 Kastrup, tlf.: +45
4283 2206 eller E-mail: info@simplyshirts.dk

1.1. Rettigheder efter persondataloven og GDPR

Du kan altid gratis kontakte Simply Shirts, for at modtage information om dine personoplysninger og brugen af disse. Persondataloven og
persondataforordningen (GDPR) giver dig disse rettigheder:

  • Ret til oplysning om hvilke personoplysninger virksomheden har om dig
  • Berigtigelse af dine personoplysninger
  • Spærring og sletning af dine personoplysninger
  • Ret til at få udleveret oplysningerne i et anvendeligt format
    Venligst bemærk at vi ikke kan slette alle dine personlige oplysninger, hvor der er lovmæssigt krav om lagring, eksempelvis bogføringsloven.

2. Indsamling, behandling, anvendelse og sletning af personoplysninger

Simply Shirts indsamler personoplysninger om dig. Dette nødvendigt for at kunne servicere dig, og sikre at din ordre bliver håndteret og leveret korrekt. Visse oplysninger indsamles også med henblik på Simply Shirts egen markedsføring (læs mere i punkt 2.3). Personoplysninger er oplysninger som kan henføres til en identificerbar fysisk person. Det kan eksempelvis være navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Simply Shirts indsamler ikke personfølsomme data, såsom CPR-nummer.
De data du oplyser ved oprettelse af kundekonto og bestilling omfattes af begrebet personoplysninger. Personoplysninger opbevares i 5 år, hvorefter vi sletter dine personoplysninger. Foreligger der nødvendige og saglige grunde til at beholde oplysningerne i længere tid gøres dette.

2.1. Kundekonto

Du kan tilmelde dig Simply Shirts kundekonto ved at oprette dig som abonnementskunde. På din kundekonto kan du:

  • Se og indtaste dine foretrukne faktura- og leveringsadresser
  • Se igangværende og afsluttede ordre
  • Downloade ordrebekræftelse

2.1.1. Oprettelse af en kundekonto

Nedenstående oplysninger er påkrævet for, at du kan oprette en kundekonto hos Simply Shirts:

  • Din e-mailadresse
  • Et password (Fremsendes ved registrering)
  • Dit for- og efternavn
  • Din adresse
  • Dit telefonnummer
  • Samtykke til persondatapolitik

2.1.2. Anvendelse af kundekonto

Ønsker du at anvende din kundekonto til bestilling af varer, har Simply Shirts brug for navn, adresse og betalingsoplysninger. For at sende dig en ordrebekræftelse, har Simply Shirts også brug for din e-mail. E-mailen bruges til generel kommunikation vedrørende din ordre. Derudover benyttes din e-mail som identifikation ved login på din kundekonto.
Hvis du ikke logger ud af din kundekonto, vil du forblive at være logget ind. At være logget ind på din kundekonto gør, at du kan se og ændre dine adresseoplysninger. Du kan vælge at afkrydse et felt, som gør at hjemmesiden husker dine log-in oplysninger ved hjælp af en cookie. Dit password bliver opbevaret i krypteret form og er hverken tilgængelig for Simply Shirts, eller
Simply Shirts databehandlere.

2.2. Behandling af dine personoplysninger

Vi indsamler, gemmer og behandler oplysninger om dig i forbindelse med din brug af vores webside, herunder dine bestillinger. Disse data bruger vi til teknisk administration, egne marketingformål (læs mere under punkt 2.3) og hindring af ulovlige handlinger. Dine personoplysninger videregives eller overlades kun til tredjepart såfremt; at det er tilladt eller påkrævet ifølge lov, at det er nødvendigt for opfyldelse af en bestilling eller, at du har afgivet et frivilligt, informeret og udtrykkeligt samtykke. Som led i en bestilling, videregives kun relevante oplysninger til nødvendige eksterne samarbejdspartnere. Disse kan fx være post-, logistik- og betalingsvirksomheder.
De oplysninger der videregives eller overlades, må kun benyttes af vores eksterne samarbejdspartner, vedrørende din bestilling.
Behandling af dine personoplysninger varetages af personale der har modtaget instruktion og uddannelse i korrekt og sikker håndtering af personoplysninger.

2.3. Anvendelsen af dine oplysninger til marketing, herunder nyhedsbrev og annoncering

Foruden behandlingen af dine personoplysninger til opfyldelse af bestillinger, benytter vi også disse oplysninger til andre formål. Dine Personoplysninger samt cookies på Simply shirts hjemmeside anvendes til: At forbedre brugs- og købsoplevelsen på vores webside, samt at kommunikere med dig vedrørende din bestilling. Ved tilmeldelse til nyhedsbrev kan oplysningerne også benyttes til: at kontakte dig via e-mail med markedsføringsformål med særligt individuelt tilpasset indhold, eller at foretage målrettet markedsføring af Simply shirts.
Til disse formål benytter vi en række af dine personoplysninger: Informationer som bekræfter modtagelse og læsning af e-mails, informationer om den enhed du benytter, din IP-adresse, styresystem, dato og tid for dine besøg på vores webside, produkter du har kigget på og din købshistorik.
Hvad angår anvendelsen af disse personoplysninger, er du naturligvis altid velkommen til at gøre brug af dine rettigheder efter persondataloven, uden omkostninger.

2.3.1. Nyhedsbrev

For at vi kan fremsende nyhedsbreve, skal du oplyse din e-mailadresse. Ved tilmelding bekræfter du, at Simply shirts må sende dig nyhedsbreve, rabatter og tilbud via e-mail. Derudover accepterer du, at vi må overføre dine oplysninger til tredjepart. Vi overfører dine oplysninger til tredjepart, som hjælper os med at tilpasse indholdet af nyhedsbrevene til dine præferencer. Det mener vi skaber mere interessante og relevante nyhedsbreve. Du accepterer også at vi overfører dine oplysninger til tredjeparts annonceringsplatforme, fx Google, Facebook, YouTube, Instagram m.fl. Dette gør vi for at kunne foretage markedsføring med relevant indhold for dig. De samarbejdspartnere vi overfører dine oplysninger til, handler på vores vegne. Simply shirts videresælger IKKE dine oplysninger, når du tilmelder dig nyhedsbrevet. Du kan altid let afmelde dig fra nyhedsbrevet i bunden af det enkelte nyhedsbrev, eller ved at rette henvendelse til info@simplyshirts.dk

2.3.2. Annoncering

Persondataoplysninger om dig, kan også bruges til markedsføring af Simply shirts via bannerannoncer. Bannerannoncering er annoncer der vises på tredjepartshjemmesider. Til dette formål anvendes cookies og pixels. Du kan læse mere om vores cookie-politik under punkt 3. Vi ønsker kun at vise dig relevante og interessante annoncer. Derfor kan du opleve at se produkter, som du tidligere har set på vores webside. Ved bannerannoncering kan vi videregive eller overlade din e-mailadresse, samt pseudonymiserede data (anonymiserede data) fra cookies.
Hvad angår anvendelsen af disse personoplysninger, kan du gøre brug af dine persondatarettigheder, uden omkostninger. Læs mere om dine rettigheder og hvordan du anvender dem under punkt 1.1

2.3.3. Konkurrencer, markedsresearch og opinionsundersøgelser

Ved deltagelse i konkurrencer anvender vi dine personoplysninger til at underrette dig om gevinster. Af den enkelte konkurrence vil fremgå betingelser for deltagelse.
Ved deltagelse i markedsresearch og opinionsundersøgelser, anvender vi også dine oplysninger. De oplysninger vi indsamler vil ikke blive brugt til annoncering. Specifikke betingelser vil fremgå af den pågældende konkurrence. Dine svar videregives eller overlades kun til tredjepart, som del i et samlet datasæt, altså i pseudonymiseret form. Dine svar offentliggøres ikke.
Hvad angår anvendelsen af disse personoplysninger, kan du gøre brug af dine rettigheder, uden omkostninger.

3. Cookies

Accept af cookies er en forudsætning for at kunne benytte vores webside. Har du begrænset cookies i din browser, skal du være opmærksom på, at websidens funktion vil være reduceret. Det vil fx ikke være muligt at foretage køb. Når du besøger Simply shirts webside, placeres en cookie på din computer eller mobile enhed (harddisk). Du kan læse om hvordan du begrænser og hindrer cookies under punkt. 3.5.

3.1. Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, som får vores webside til at fungere. De lagres lokalt på din computer eller mobile enhed (harddisk) og de husker forskellige indstillinger og oplysninger. Disse oplysninger udveksles med vores system. Vi benytter to forskellige slags cookies: session-cookies og midlertidige cookies. Session-cookies slettes så snart du lukker din browser. Midlertidige cookies ligger i et længere tidsrum på din harddisk.
Vores midlertidige cookies udløber efter 30 dage, og sletter sig selv herefter. Lagring af cookies lader os optimere vores webside og vores tilbud, samt lader os optimere vores markedsføring. Derudover letter cookies din brug af hjemmesiden, ved at huske forskellige indstillinger således din brugeroplevelse øges. Cookies gør det også muligt for vores webside at huske, at du har lagt en vare i indkøbskurven.

3.2. Hvilke oplysninger gemmes i cookies?

Alle oplysninger der lagres i vores cookies er pseudonymiseret. Idet cookien aktiveres tildeles den et identifikationsnummer. Der sker ikke en sammenstilling mellem cookies og de personoplysninger vi indsamler. Med cookies modtager vi kun data knyttet til et identifikationsnummer. Disse data kan ikke umiddelbart henføres til din person. Disse data kan være hvilke sider du har besøgt samt produkter du har set.

3.3. Cookies fra tredjepartsudbydere (third party-cookies)?

Vi benytter os af enkelte samarbejdspartnere, som hjælper med at skræddersy vores marketing til dig, så vores reklame vil være mere relevant.
Derfor gemmer vi også cookies fra vores samarbejdspartnere på din computer eller mobile enhed (harddisk). Der er tale om midlertidige cookies, med en levetid på ikke mere end 30 dage. Efter cookiens ophør sletter den sig selv. Data der lagres i cookies kan være din færden på vores webside, hvilke produkter du har set, om du foretog køb, hvilke produkter du har søgt efter osv. Vores samarbejdspartnere registrerer disse data, som vil blive benyttet i forbindelse med visning af relevant indhold i annoncer og i nyhedsbreve.

3.4. Retargeting

Ved hjælp af retargeting-annoncering, vil cookies hjælpe os til at vise dig interessant indhold. Indholdet udvælges på baggrund af din færden på vores webside, når du besøger andre websider med bannerannoncering. Vi mener at relevante annoncer skaber en bedre oplevelse for vores besøgende og kunder.

3.5. Hvordan kan du begrænse eller hindre lagringen af cookies?

Du kan indstille din browser til, hvordan du ønsker at den skal håndtere cookies. Du kan vælge kun at acceptere cookies, såfremt du giver samtykke til dem, og på den måde hindres lagring af cookies fremover. Hvis du kun ønsker lagring af Simply Shirts-cookies, men ikke fra vores samarbejdspartnere, kan du aktivere indstillingen ”Blokér cookies fra tredjepartsudbydere”. Du vil typisk også kunne finde vejledning til, hvordan man sletter allerede lagrede cookies, i browserens ”hjælp”-funktion.

4. Overførsel af data og retargeting til tredjepart for annoncering

Som led i retargeting- og bannerannoncering benytter vi en række samarbejdspartnere, som lagrer cookies ved besøg på vores webside.
Vi benytter følgende partnere:

5. Sikker overførsel af data

Ved overførsel af data mellem systemer benytter Simply Shirts sikker kryptering via kodningen TLS – Transport Layer Security samt SSL – Secure Socket Layer. Alle systemer er sikret både teknisk og organisatorisk mod tab, uautoriserede personers adgang, destruktion, modifikation eller deling af dine oplysninger.

 

Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, samle statistik og målrette annoncer. Klikker du videre på websitet, giver du samtykke til brug af cookies.